1Dnoveller

Alla inlägg den 4 maj 2012

Av Hanna och Emma - 4 maj 2012 20:00

Det bästa är ju egentligen att prata med henne. Men tänk om hon inte känner det samma? Hon kanske ler ännu större till Harry, kramar honom ett snäpp längre?
Jag måste prata med henne.
____________________________________________________________________________________________________
Rebeccas perspektiv-
Vi hade nyss lämnat fikastället där vi hade suttit den senaste timmen. Jag och killarna var nu på väg hemåt. Harry hade lagt sin arm om mig och handen hade han placerat på min midja. Jag hade inga problem med det, men det kändes bara inte rätt... Men jag lät den vara där. För att undvika att såra honom.
Han böjde sig ner lite och viskade till mig:
''I can follow you home. If you want.'' sa han vänligt, och jag svarade honom.
''Yes please.'' Jag märkte att han log lite. Jag sneglade bort på Niall som gick nästan längst bort ifrån mig. Han mötte min blick och tittade sen snabbt ner i marken. Hade jag sett fel, eller såg han lite besviken ut? Sorgsen? Ja, jag vet inte riktigt vad det var... Men något var det.

Jag tänkte mig hur det skulle vara om det var Niall som höll om mig. Han verkade alltid så underbart varm och rar, eller vad man nu ska säga.
När vi skulle skiljas så kramade jag om allihopa och när jag skulle krama Niall fick jag den sköna känslan i magen igen. Lite pirrig typ.
"Check Wordfeud." viskade han i mitt öra och släppte sedan taget. Jag nickade mot honom och vi skildes. Jag och Harry åt ena hållet. Och de andra åt andra hållet.
Harry la sin arm runt mina axlar. Det var ganska skönt eftersom jag inte gillade att gå ensam på kvällen.
Jag tänkte på att jag skulle gå på en date med honom om bara 2 DAGAR! Holy shit! Men tänk om han ville göra mer än att bara äta middag eller så på daten? Jag menar inte sex eller så. Jag menar mera typ kyssas eller så. Offentligt. Jag var inte en sån som gärna gick så snabbt fram. Jag tog det hellre långsamt. Eller gjorde jag det? Eller berodde det bara på vem killen var? Jag har inte riktigt haft någon seriös pojkvän...
Vi var tysta nästan hela vägen och Harry verkade ovanligt spänd... Var det något?
Vi kom fram till porten och jag slog in koden för att komma in. 2945. Den behövdes bara för att komma in på kvällarna. När vi gick upp för trappor tog Harry bort armen från mig och vi gick upp till min lägenhet.
"See you on Wednesday!" Sa jag och kollade på honom där vi stod mitt emot varandra utanför dörren till min lägenhet.
"Yeah, see you on Wednesday..." sa Harry lågt och lutade sig långsamt framåt. Jag kände mig otroligt besvärad och det blev inte bättre när han la ena handen runt min midja och den andra bakom nacken. Han drog mig lite till sig. OMG! Tänkte han kyssa mig? Vad skulle jag göra? Detta känns inte helt rätt! Och jag vet inte hur man kysser nån! Tusen tankar for igenom mitt mitt huvud när våra läppar möttes. Jag kände ingen känsla alls, det kändes inte rätt. Men jag besvarade ändå kyssen och kysste honom tillbaka. Vissa säger att det kommer som blixtar och änglasång när man kysser "den rätta". Men problemet var, att det varken kom blixtar eller änglasång. Och jag kände mig mest besvärad. Men värst av allt... Jag kunde inte sluta undra hur det hade varit om det var Nialls läppar.
Han släppte mig och gav mig ett stort leende. Och jag log tillbaka. Han vände sig om och gick mot hissen.
Själv gick jag in i min lägenhet, tog av mig mina skor och min jacka. Sen tog jag fram mobilen. Niall hade ju sagt att jag skulle kolla wordfeud.
 
Hey. I have to tell you something...
 
Oj, ingen smiley. Hade det hänt något?
 
Hi! Okey, what's up? :)
 
Han svar kom snabbt.
 
Erm can we meet? :)
 
Sure. Where?
 
Outside the supermarket in 10?
 
I'll be there! ;D
 
Great! ;)
 
Om han ville träffas nu och prata, så måste det ju vara något viktigt. Undra vad det är? Och varför han vill prata med mig om det...
Jag skyndade mig ut till hallen och satte på mina converse. Jag tog sedan min jacka och gick ut ur lägenheten.
 
Nialls perspektiv-
Okej, du klarar det här.
Nej, det gör du verkligen inte! Tänk om hon inte känner det samma? Nervositeten kom krypande och jag satte mig på en bänk utanför affären. Jag hörde hur någon kom gående, så jag tittade upp och några meter ifrån mig kom Rebecca. Tjejen som jag gillar så mycket. Tjejen som snart kommer att få veta att jag gör det. Hon log stort mot mig och vinkade. Jag log tillbaka och ställde mig upp. Vi möttes i en kram. Eller rättare sagt omfamning. Jag andades diskret in hennes doft, och jag tror att hon inte märkte det.
''So, what's on your mind?'' frågade hon vänligt och kollade frågande på bänken och vi gick dit och satte oss. Känslan av att bara sitta nära henne var underbar.
''Ehm, okay... Here's the thing.''
Hon tittade undrande på mig.
''I know that you and Harry are dating... And I don't know what you two are feeling for each other. But I have to tell you this.'' Jag harklade mig lite och ville inte möta hennes ansikte riktigt än. För isåfall kanske jag aldrig skulle få ur mig det.
''I like you Becca. Really much. Since the first time I saw you, I couldn't get you out of my mind. I know that we haven't known each other for a long time... But I think I have feelings for you. I just wanted you to know that.''
 
Rebeccas perspektiv-
 
Jag var som i någon slags chock. Eller chock och chock... Han har ju sagt att han gillar mig förut. Men jag trodde inte riktigt att det var såhär. Men när han sa det nu, så snurrade det massor av frågor i mitt huvud. Eller egentligen bara en. Vad känner jag?
Harry är ju en toppenkille. Men det har liksom inte klickat. Med tanke på att jag känner mig lite obekväm när han håller armen om mig. Och speciellt det där med kyssen. Det kom ju varken änglakör eller blixtar. Det har helt enkelt inte känts rätt.
Men med Niall, då har det alltid känts rätt. När han höll min hand, när vi kramas, när vi bara umgås. Fast vi inte hade känt varandra länge, så hade allting känts rätt. Allting har varit underbart med Niall.
''Becca, please say something.'' bad Niall.
Ojdå, jag hade nog varit lite för insjunken i mina tankar. Jag återvände till ''the real life'' och mötte Nialls oroliga blick.
''Niall.'' Jag såg att han var väldigt nervös vid det här tillfället så jag la en lugnande hand på hans lår.
''It hasn't clicked between me and Harry. But I think that you and me have.''
Han tittade först undrande på mig.
''Clicked. You and me have clicked.'' sa jag och han log mot mig. ''The problem is that I don't know how Harry feels.'' Hans leende bleknade lite.
''And I don't want to hurt him.'' sa jag och Niall tittade förstående på mig.
''Nah, me neither.'' Jag visste att han inte ville såra Harry, och jag fick dåligt samvete bara av att träffa Niall såhär bakom hans rygg.
Det skulle bli så svårt berätta för Harry, kanske inte svårt att berätta ''att jag inte har några känslor för honom''. Det svåra skulle vara att berätta att jag istället har känslor för hans bästa vän.
"And I kissed him..." Niall kollade på mig och jag såg en chockad men samtidigt ledsam skymt i hans ögon. Jag berättade om mina känslor före, och efter kyssen och att jag inte hade känt någon änglasång eller några blixtar. Jag vet inte varför, men det var lätt att prata med honom om det.
Niall såg på mig med en förstående blick medan jag talade ut.
Jag visste inte vad som var värst, om att berätta för Harry att jag gillade Niall och inte honom, eller att se hans reaktion...
________________________________________________________________________________________________
Hehe :) Om vi får säga det själva så blev vi rätt så nöjda :)
Kommentera mycket nu!
Kramis // Hanna & Emma :-)
Ovido - Quiz & Flashcards