1Dnoveller

Direktlänk till inlägg 13 januari 2013

Kapitel 33

Av Hanna och Emma - 13 januari 2013 22:35

"Thank you man!" Sa jag och klappade den sjuka DJ Malik på axeln. 
"That's what I'm made for!" Sa han och skrattade lite smått medan vi gick mot ytterdörren. 
"See ya later!" Jag gick ut ur dörren och sedan tog jag trapporna till min lägenhet. 
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
Rebeccas perspektiv-
 
Jag kom hem efter en härlig dag på fiket. Är det konstigt att jag tyckte att det var kul att jobba? Borde jag kanske klaga lite mer? Näh, varför klaga när man har det bra liksom...
Ja, jag hade ledigt nu då och funderade på vad jag skulle göra. Kanske ringa mina kompisar? Som faktiskt ska komma HIT denna fredag. 
 
"Heeej! Englands egna svensking!'' Svarade Elin efter två signaler och jag log för mig själv. Det var onsdag nu och på fredag så kommer dom! Dom var väldigt saknade från London!
"Hello sexy beast in Swedaaahn!" Svarade jag och log.
"Vi landar på Heathrow (iiiiihhh) klockan ett på Fredag eftermiddag! Du kommer och möter oss va? Och sen så får vi trängas i din lägenhet under den följande vecka då vi tre (Iiiiiihhhhh) är tillsammans i London!" Ännu ett iiihh skrik och sedan så fortsatte hon att prata innan jag hann svara. "Vi ska shoppa, titta på coola byggnader, shoppa, spana in snygga killar, shoppa, leta kändisar, shoppa, och mycket mer! Guuuud! Jag är så nervös Beccis!" 
"Haha! Wow! Tat lugnt nu! Ja, jag kommer och möter er och sen så ska vi ha det underbart!! Stannar ni i en hel vecka?"
"Åh gu va bra! Jadå! Det gör vi! Du ska bara veta vad länge jag har sparat pengar för det här nu!"
"Du fick reda på att jag skulle åka hit till London i Januari så inte sååå länge! Haha!"
"Jaja! Men ändå!" Hon suckade tungt i luren.
"Vad är det?" Frågade jag med min "mamma" ton. Det lät inte löjligt med det tonen utan bara som att jag brydde mig otroligt mycket.
"Jo, det är det att jag har 'fangirlat' One D och dom är i London! Dom har varit det hela sommaren och guuud! Tänk om jag... Jag menar VI , träffar dom! Eller typ ser dom på stan! Eller dom kanske inte kan gå på stan för att folk är på dom hela tiden? Hur som helst, det går ett rykte på twitter om att Harry och Niall börjat dejta SAMMA tjej! Och det finns bildbevis! Eller inte just bevis men bilder på dom tillsammans! Visst, alla bilder är bakifrån men dom SER kära ut! Vilken player! Går runt med dom båda och raggar! Kan hon inte dela med sig liksom?!" Det värsta var att jag visste att det var jag hon pratade om som en player... Jag hade aldrig tänkt på det så men när Elin sa det så verkade det så "vettigt" att se det så. Chock två var att folk tagit bilder på oss utan att vi vetat om det. Vi har ju varit så försiktiga? Ellerhur? Jag märkte inte att jag varit tyst medan mina tankar svävade fritt förens Elin började prata på igen: 
"Hoho? Är du fortfarande där Beccis? Blev du nedslagen av ett gäng arga rugbyspelare?" 
"Rugbyspelare? Haha! Nej! Jag... kunde bara inte prata just då... Jaha, En tjej alltså... Här i London?" Hatar att ljuga. Hatar att ljuga. Hatar att ljuga.
"Ja! Såklart! Annars skulle jag inte sagt det! Haha! Smarto! Men ändå, vi ses 'in real life' på fredag! Klockan ett! Glöm ikke." 
"Såklart att jag inte glömmer! Pusspuss! Hälsa alla hemma! Kram!"
Vi la sedan på efter lite mer "puss" och "kram" och "Älskar dig sötis".
Jag suckade djupt och slängde mig ner på soffan med ett stön.
''ÅÅÅÅÅÅH!'' Ropade jag högt och hoppade ur soffan för att sedan gå till köket för att ta någon slags fika/mellanmåls-grej. Jag tittade ut genom fönstret och solen sken starkt. Jag tog fram min laptop och satte på lite musik. Jag dansade runt och tramsade mig till de olika låtarna som strömmade ut ur datorn, samtidigt som jag plockade fram mat. 
Jag satte mig vid köksbordet och kollade lite snabbt på min mobil för att kolla hur mycket klockan var. 1 nytt meddelande. Oh spännande! Från Niall också! 
 
Hey! I have some work now... But do ya want to catch up later? xx 
 
Hellu! Yeah sure! ;D Text me when you're done then :* xx
 
Oooo! En "träff" med Niall senare! Det här lyste verkligen upp min dag och jag kände hur jag log som ett fån för mig själv.
 
Senare-
 
Min mobil hade plingat så jag skuttade snabbt bort till den och kikade på vad den hade att berätta.
I'm finished! Were do ya wanna meet?? =) 
 
Hmm... Idk. It doesn't matter. I can come to you if you want to? ;)
 
Yeah sure! :D I can meet you halfway ;D<3
 
Sounds gr8! x) xx 
 
xx ;)
 
Jag sprang in i badrummet och borstade igenom håret och tog sedan och bytte kläder lite snabbt. Det var soligt ute idag och otroligt varmt så jag tog på mig ett par röda shorts och en trekvartsärmad, tunn, slapp tröja som var vit med något gulligt svart mönster runt magen och ryggen. 
Jag gick sedan ut ur lägenheten och låste efter mig.
När jag kom ut i solen så syntes inte ett moln på himlen, och jag bannande mig själv för att jag inte tagit solglasögonen med mig. Men jag hann inte gå och hämta dom nu så jag gick med handen i skydd mot solen över ögonen. 
 
Vi möttes halvvägs som vi hade sagt och han kramade om mig hårt och länge. När vi släppte varandra så log han stort mot mig.
''Hi!''
''Hello!'' Sa jag glatt tillbaka och kisade mot solen för att se hela honom. Han hade ett par svarta raybans, ett par blågröna chinos och en vit t-shirt på sig, och enligt mig så var det rätt så dö-hett. Just saying.
Vi gick hem till honom, och på gatan innan hans så köpte vi varsin glass. Eller han bjöd mig på glass rättare sagt. Tror nog aldrig att jag kommer få betala för min egen mat längre...
Jag försökte komma ihåg att han var med i världens största pojkband, men det var väldigt svårt. Han var så ''jordnära'' eller vad man nu kallar det.
Han försökte ofta ha någon slags kroppskontakt, till exempel hålla min hand eller något liknande. Jag tyckte att det var väldigt gulligt och mysigt, men vi måste ju som sagt vara lite försiktiga med vad vi gör eftersom att det redan fanns bilder på oss... Jag måste nog snacka om det med honom.
 
När vi kom in genom ytterdörren så omfamnade han mig genast med en lång kyss med hans armar lindade runt mig. Jag andades in hans doft och suckade. Han luktade då gott! Jag måste fråga vad han använder för parfym någon gång, men inte nu, vi behövde snacka om bilderna. Och att mina kompisar skulle komma... Och att dom råkade vara stora fan av ett visst pojkband som en viss "min pojkvän" var med i. "Min pojkvän"... shit alltså. Det låter så bra! Och det är ju nästan sant också, typ, enligt mig. Men tänk om han inte tar mig som sin flickvän? Bara någon tjej som han raggar på? Nej, det skulle han aldrig göra! Han är inte en sån person. Vi har ju inte direkt haft värsta snacket om det än. Men vi dejtar ju, så det kommer väl så småningom. 
Allt snurrade runt i mitt huvud och jag lutade mig mot Nialls axel medan jag undrade hur jag skulle börja snacket... 
 
Harry's perspektiv-
 
Louis kastade en kudde i huvudet på mig och jag gav honom en sur blick för att han avbrutit mig att slå rekord i Temple Run. Han låg uppochner i fåtöljen med huvudet mot golvet och benen längst ryggstödet och flinade stort mot mig. Jag satt mot väggen i andra änden av rummet och hade bara ett par mörka shorts på mig.
"What?" Frågade jag den ständigt flinande Louis.
"Can I flat your hair?" 
"No! Never! Do not touch my hair Lou. Haha! I don't wanna look like Liam did when you "fixed" his hair!"
"Whaaaat? Liam's hair looked... Great." Louis flinade ännu större och småskrattade lite tyst. 
_________________________________________________________________________________________________
FINALLY!
Vi har haft fullt upp hit och dit, och vi ber så mycket om ursäkt för att vi inte har uppdaterat! Vi ska bli bättre på det! I promise :)
Tack till er som är kvar i alla fall! GULD <3
I hope you liked it ;)
//Emma & Hanna

 
 
Ingen bild

Johanna

14 januari 2013 22:31

När kommer nästa del?!

Hanna och Emma

20 januari 2013 15:22

Ååh det vet jag inte...
När den är klar ;) haha xD

 
Ingen bild

Madde

16 januari 2013 13:30

SÅ bra! Längtar tills nästa del!

Hanna och Emma

20 januari 2013 15:22

Tack så mycket!

 
Ingen bild

:)

19 januari 2013 20:40

äntligen en ny del :D har verkligen längtat! lika bra som alltid ^^

Hanna och Emma

20 januari 2013 15:23

Ååh tack så mycket! Det värmer ända in i själen :)

 
mayra

mayra

20 januari 2013 14:22

Skriv mer!! Älskar er novell så mycket ^^

http://mayranarvaez.blogg.se

Hanna och Emma

20 januari 2013 15:23

Det ska vi! Tack så hemskt mycket!

 
ida&Z

ida&Z

20 januari 2013 19:26

Länkbyte? :) x

http://www.onedfanfic.webblogg.se

Hanna och Emma

20 januari 2013 20:15

Sure xD

 
Ingen bild

Hannah

26 januari 2013 15:36

Ni skriver fantastiskt bra! Jag är 18 år och älskar den här novellen! Jag visade mina kompisar den och dom började också att läsa denna! Och jag har jättesvårt för att tycka om "FanFics" och sånt, men denna är en fantastisk bra novell/fanfic/whatevah! :-*

Hanna och Emma

26 januari 2013 16:16

Åh tack så mycket! Det värmer ända in i benmärgen! Vilken ära (^^) Att vår fanfic blev den du fastnade för :)

 
Mathilda

Mathilda

5 februari 2013 21:10

Åh, vad bra! Får nästan gåshud, haha. Ta hand om er! Kram :-)

http://onedtime.webblogg.se

Hanna och Emma

4 mars 2013 17:03

Ååh tack så mycket! Detsamma!

 
Ingen bild

Emilia

5 mars 2013 01:15

När kommer nästa del?
Nästan en månad sen den senaste .

Hanna och Emma

7 mars 2013 21:16

Ååh jag vet att det var längesen!
Vi har bara lite kvar så det kommer snart :)
Tack för att du väntar :)

 
Ingen bild

Matte

5 mars 2013 14:28

När kommer nästa del? och jag vill bara säga att jag verkligen älskar eran novell. Har ni också någon annan 1D novell eller bara någon annan novell.

Hanna och Emma

7 mars 2013 21:17

hmmm, den kommer snart! Vi har bara lite kvar :)
Tack så jättemycket!
Nej, tyvärr så har vi inte det...

 
Mikaela

Mikaela

7 mars 2013 21:07

Älskar er novell! Men saknar nya delar. :( <3

http://www.mickey.blogg.se

Hanna och Emma

7 mars 2013 21:17

Tack så mycket!
Ja, det gör faktiskt vi med!
Vi jobbar på det :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna och Emma - 5 december 2013 18:53

Han drog mig en aning närmare så att delar utav min kropp mötte hans och vi bara njöt av att vara så nära. Jag kände på mig att varken han eller jag var redo att ta det till det nästa steget, men den intima känslan som befann sig kring oss just nu rä...

Av Hanna och Emma - 26 juli 2013 19:27

"No, no! I mean, I wanna be with you! I really, really wanna be with you, Niall! But I just don't know if I want us to be public. Or... You know" "I know..." Ett leende spred sig på mitt ansikte, men sen så bleknade det bort igen. "But ...

Av Hanna och Emma - 7 juli 2013 23:21

Efter någon timme av förklaringar, och lite om hur vi träffades (inte så mycket om den delen med Harry dock) så ringde Zayns telefon. Det var Liam som just hade fått reda på att Paul hade kommit hem från Irland. Nu under den tid på sommaren då vi int...

Av Hanna och Emma - 22 juni 2013 17:52

"Ja, det finns ju rätt så mycket att hitta på, så vi blir nog inte uttråkade." Sa hon och tittade tillbaka på oss med ett lätt leende.  Både jag och Elin höll med och vi började mumsa i oss utav vårat fika. Jag höll just på att ta en bams...

Av Hanna och Emma - 8 juni 2013 22:36

"Well, how did you hope I would react?" Jag gav honom ett frågande ansiktsuttryck till svar för hans ledsna och han tog flörtigt tag i mina händer och tittade in i mina ögon. "A little bit more like my reaction. Press me up at some wa...

Ovido - Quiz & Flashcards