1Dnoveller

Direktlänk till inlägg 9 maj 2013

Kapitel 37 - Girl power!

Av Hanna och Emma - 9 maj 2013 23:39

Vi hade stannat ungefär var tionde meter och hånglat loss lite så när jag vände upp blicken mot den svarta klockan med vita visare som jag hade ovanför dörrkarmen till vardagsrummet så var klockan närmare ett, så jag bestämde mig för att göra mig i ordning för att gå och lägga mig. 

Jag han knappt lägga mig i sängen före jag hade somnat.
__________________________________________________________________________________________________
Fredag:
 
Det hände inte mycket under de dagar som gick innan det äntligen blev fredag. Niall och jag hade sms;at varje morgon och kväll. Jag hade jobbat. Och jag  hade även pratat med både min pappa och mina båda kompisar. Under dessa dagar hade jag även insett hur tråkigt det var när man inte hade en "nästanpojkvän" som är medlem i One Direction.
Jag vet inte riktigt om jag skulle börja kalla Niall för min pojkvän? Jag menar, vi har ju utforskat varandras munnar så att vi kan dom utan och innan. (Äckligt, jag vet! Haha!) Men kunde jag börja kalla honom min pojkvän? 
 
Klockan var strax innan tio på fredagmorgonen och jag och Niall hade redan skickat ett flertal sms och jag hade även fått ett helt meningslöst sms utav Harry, där han hade skrivit:
 
Stop texting with our Irishboy!  He's become dependent!!!! 
 
Jag hade dock inte vetat vad Dependent betytt så jag slog upp det i 'Den lilla svensk-engelska ordboken'. 
Det betydde beroende och jag log för mig själv när jag skickade en smiley som räckte ut tungan tillbaka.
Jag fick ett sms av Niall:
 
Why are you texting with Harry?? o.O 
 
He told me not to text with you ^^ Nothing to worry about ;)
 
Phew! I thought you were cheating!  
 
I would never cheat on you! Not even with Harry! ;)
 
But you cheated on him...
 
THat wasn't cheating! It was different, we weren't together! 
 
So you and I are..?
 
Mitt hjärta hoppade till och jag stirrade på skärmen. Vad skulle jag svara på det? Hur tycker han om ''oss''? Och vad tycker jag?
 
I don't know... We're more together than Harry and I at least.
 
Det tog ett tag innan jag fick ett svar.
 
Hmm, let's talk about that when I get back, ok? Have to go now! Talk to ya later love xx
 
yeah okay :) bye xx
 
Några timmar senare så hade jag tagit mig ner till flygplatsen via buss och nu väntade jag spänt på att jag skulle få ett sms eller ett samtal utav någon av mina kompisar. Under tiden jag väntade så gick jag om och om igen igenom deras reaktioner om jag berättade för dom om mig och Niall. Eller skulle jag berätta? Jooo, det är klart att jag ska. Eller? Dom kanske skulle ge ut det till pressen? Men jag kunde lita på dom. Eller? 
Alla frågor blandades till en stor soppa i mitt huvud och jag kände att det skulle ha varit bra med en Ipren eller alvedon för att få den plötsliga huvudvärken att försvinna. Klockan var tio i fyra och deras plan var menat att landa fem i, så det var bara några minuters väntan kvar. Jag tänkte på Niall och hans sexiga kropp när mina tankar plötsligt kom in på Harry och hans tatueringar. Han hade ganska många tatueringar hade jag hört. Det skulle vara ganska kul att få se alla. Inte på ett perverst bara för att få ta av honom kläderna utan mer för att se om han hade någon förklaring om varför han skaffat alla. Under spel-kvällen så hade jag även sett att Zayn hade en del tatueringar. Men allvarligt talat, så kände jag inte någon lockelse alls för att ta av Zayns kläder...
 
Det plingade till i min handväska och jag fiskade upp mobilen med en smidig rörelse. När jag såg att det var ett sms så tänkte jag direkt att det var från Elin eller Louise. 
Och det var det! 
 
Hey gurl!! Nu har vi landat! Men Louise väska vägrar att komma fram... Vi kmr strax! Pöss
 
Okeydokey! Väntar på er här!
 
Jag la ner mobilen i väskan igen medan jag otåligt stod och väntade på mina kompisar.
Snart såg jag några jag kände igen så jag sprang fram till dem.
"Oh my god! Beccis!!" Ropade Louise högt när hon såg mig. Jag skrattade högt och kramade om henne. Sedan vände jag mig mot Elin som stod med mungiporna uppe i skyarna. Innan jag hann krama om henne var hon redan på mig med en benkrossande omfamning. 
"Aj." Lyckades jag få fram och jag kände ett par händer som försökte hjälpa mig ifrån Elins starka grepp. 
"Ta't lugnt Elin! Du dödar henne!" Elin släppte mig och skrattade.
"Det är så kul att vi äntligen är här!" 
 
Bussresan hem var livfull. Båda satt med näsorna tryckta mot fönstret och Elin kom hela tiden med kommentarer som: "Vi är i One Directions stad!" "Kolla! Nandos reklamskylt!!!" "Milkshake city!" "Här har säkert killarna åkt!" "Tänk om Harry har varit och tankat sin bil där!" "Kolla där är det en Harry bil!" "Tänk om det är Harry?!"
Jag skrattade gott åt henne. Louise däremot bad henne att hålla käften, för om jag har rätt så har nog Elin suttit på hela flygresan och tjatat om hur mycket 1D-relaterat de kommer se. Jag skämdes redan ganska mycket över hemligheten som jag höll för dom men det blev bara värre i slutet utav bussresan. 
"Har du sett någon av killarna än?! Dom ska vara här i London under den största delen av sommaren. Enligt Twitter så är dom inte här nu.... Dom är i... Hm... Vänta..." Elin började bläddra igenom Twitter på hennes iPhone och Louise suckade. 
"New York." Sa jag snabbt utan att ens märka de konstiga blickarna jag fick, innan jag kom att tänka på hur tyst det blivit runt om mig. När jag tittade upp så såg jag två huvuden, en på vardera sida av mitt eget, båda med rynkade ögonbryn och halvöppna munnar. 
"Haha! Har du blivit en av dom dära stalkande "Directioners" som Elin sen du åkte hit?" Frågade Louise och hon fick en sur blick från Elin. 
"Nej! Haha! Jag tror att jag.... Hörde det från nån person på flygplatsen kanske." Det skar till i magen när jag ljög men dom skulle ju få veta. Bara att dom kanske skulle behandla mig annorlunda då, så det bästa var väll om jag väntade tills på måndag, då Niall kom hem. 
 
Bussen hade stannat vid hållplatsen vi skulle av vid så jag drog ut tjejerna. De tjattrade på om allt vi skulle göra denna vecka de var här, och jag pratade väl också på skapligt. För jag hade också endel saker som jag skulle vilja göra. Jag kan ju till exempel inte gå och få manikyr med Niall... Och jag tror inte att Sandra skulle vara så intresserad av det heller. 
 
Jag öppnade porten till hyreshuset och höll dörren uppe för mina vänner. De skuttade glatt in.
"Thank you dear." Sa Louise med en brittisk accent. 
"You're welcome sweetheart." Svarade jag henne med en lika mycket brittisk dialekt. 
Elin som redan var borta vid hissen tittade på oss med ett missnöjt ansiktsuttryck.
"Det är inte nittonhundratal längre! Nu säger man love och babe!" Sa hon och tryckte på hissknappen.
Både jag och Louise bara skakade på huvudet och gick in i hissen efter Elin.
 
När vi kom fram till dörren så tänkte jag varna dom att det kunde vara stökigt, men sen så kom jag på att jag hade städat OCH fixat plats i min garderob för deras saker under mina ensamma dagar, i väntan på att Louise och Elin skulle komma. Så jag sket i att säga något och stack in nyckeln i låset, vred om och öppnade dörren med en bugning medan jag sa:
"Welcome to my wonderful home, ladies."
"Man tackar och bockar, lilla fröken fräken" svarade Elin med en mörk röst med så mycket dalmål att jag och Louise började storgarva. 
När vi hade tagit av oss skorna så ställde jag bara deras resväskor mot väggen. Elin hade en neonrosa med en enorm gul rosett på , och Louise hade en marinblå med svarta knappar insydda i olika mönster på alla sidorna, och jag förstod att det var Louise och hennes mamma son hade piffat upp resväskorna med lite extra. Samma sak hade dom först gjort vi skulle på ridläger för ungefär 10 år sedan. Då hade dom pimpat upp våra ridstövlar med olika band, och satt en rosett på vardera av hjälmarna. Jag fick en söt lila rosett i silke, Elin hade fått en grön med små  volanger och Louise själv hade valt ut en stor, fluffig blodröd rosett till sig själv. Alla på ridlägret hade beundrat de fina accessoarerna och gett Louise komplimanger för att hon hade varit så kreativ, och sen dess så gjorde dom samma sak varje gång vi skulle på något tillsammans.
Elin var den först in i vardagsrummet och hennes reaktion var: "Waow! Ditt vardagsrum är är ju stort Beccis! Du sa ju att det var litet din lilla skit!!" Jag tänkte tillbaka till Nialls lägenhet så kom jag på att hans vardagsrum hade varit bara lite större än mitt, fast han hade haft fyra olika dörrar från sitt vardagsrum, en mot hallen och en mot köket och sen två varav någon troligtvis ledde till hans sovrum. Men hursomhelst så hade hans vardagsrum bara varit lite större än mitt, så mitt kanske var hyfsat stort ändå.
"Haha! Kanske..."
"Men nu vill jag se resten! Gör en rundtur åt oss! Börja med köket!" 
"Okej!" 
 
Jag visade dem runt och berättade även vart de skulle få sova. Eftersom att lägenheten inte var stor så var det snabbt gjort. 
Efter min lilla husvisning var vi alla peppade och ivriga att få komma ut i stan och börja bocka av saker på listan som vi hade snackat ihop oss om. Vi fräschade till oss och snart var vi ute ur hyreshuset och på gatan. 
Sedan drog jag med dem till närmaste busshållplats. Jag hade frågat dem om de ville ta tunnelbana eller buss. "Buss såklart!" Hade de båda svarat. 
Så det var dubbeldeckare som gällde. 
När bussen kom och vi betalat och gått in i bussen så insåg jag att jag faktiskt aldrig suttit på övervåningen. Jag spanade runt lite i bussen och såg genast en liten trappa. Så jag drog med Elin och Louise upp och vi satte oss på ett trepersoners-säte och sen så var det bara upp och iväg! Haha! Nej,men allvarligt så var känslan otrolig när man satt och bara såg ut över Londons gator. Det var precis som i en film! 
Efter några minuters bussåkning ryckte Louise ut mig ur mina tankar.
"Titta! Big Ben!" Sa hon exalterat och pekade på den stora byggnaden en bit bort från oss.
"Fett coolt! Ska vi gå av?" Sa Elin och ställde sig upp. Verkade inte som att vi fick svara på frågan för hon var redan på väg ner till undervåningen. Vi var snabbt på benen och skyndade oss efter henne, och vid nästa stopp var vi nere på trottoaren. 
 
_________________________________________________________________________________________________
SÅdärja hörni! Tack som vanligt till alla ni fina läsare! Vi vore inget utan er ;)
 
Sedan måste vi ju snacka lite om att våra pojkar faktiskt var här igår och uppträdde! HELT SJUKT! Var ni också där? 
Vi hade i alla fall the time of our lives och vi kommer alltid att minnas den kvällen! Och det kommer nog ni med! Visst var det helt fantastiskt?! 
Kommentera xD 
 
BAMSEKRAM ! // Emma & Hanna
 
 
Ingen bild

Mathilda

10 maj 2013 00:49

Äntligen, äntligen kommer det och är lika bra skrivet som dom andra kapitlen!
Ovh när tror ni nästa kapitel kommer? Hoppas inom två veckor!

Hanna och Emma

11 maj 2013 15:49

Tack så mycket!
Nästa kapitel är redan färdigt så det kommer upp om några dagar! xD

 
Louise

Louise

10 maj 2013 15:09

Åh, var ni också där? Vart satt ni?

http://www.noveloned.blogg.se

Hanna och Emma

11 maj 2013 15:50

Yes box!
Jag (Emma) satt på läktare 2, sektion 237, det var i den vänstra ''svängen''.
Hanna satt på läktare 1 på ungefär samma ställe tror jag...
Var satt du? xD

 
Louise

Louise

19 maj 2013 15:27

Jag satt på bakre parkett till höger :)

http://www.noveloned.blogg.se

Hanna och Emma

19 maj 2013 15:43

Okej :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna och Emma - 5 december 2013 18:53

Han drog mig en aning närmare så att delar utav min kropp mötte hans och vi bara njöt av att vara så nära. Jag kände på mig att varken han eller jag var redo att ta det till det nästa steget, men den intima känslan som befann sig kring oss just nu rä...

Av Hanna och Emma - 26 juli 2013 19:27

"No, no! I mean, I wanna be with you! I really, really wanna be with you, Niall! But I just don't know if I want us to be public. Or... You know" "I know..." Ett leende spred sig på mitt ansikte, men sen så bleknade det bort igen. "But ...

Av Hanna och Emma - 7 juli 2013 23:21

Efter någon timme av förklaringar, och lite om hur vi träffades (inte så mycket om den delen med Harry dock) så ringde Zayns telefon. Det var Liam som just hade fått reda på att Paul hade kommit hem från Irland. Nu under den tid på sommaren då vi int...

Av Hanna och Emma - 22 juni 2013 17:52

"Ja, det finns ju rätt så mycket att hitta på, så vi blir nog inte uttråkade." Sa hon och tittade tillbaka på oss med ett lätt leende.  Både jag och Elin höll med och vi började mumsa i oss utav vårat fika. Jag höll just på att ta en bams...

Av Hanna och Emma - 8 juni 2013 22:36

"Well, how did you hope I would react?" Jag gav honom ett frågande ansiktsuttryck till svar för hans ledsna och han tog flörtigt tag i mina händer och tittade in i mina ögon. "A little bit more like my reaction. Press me up at some wa...

Ovido - Quiz & Flashcards